Ahojte,bol niekto v Justičáku?Mohli by ste niekto napísať ako to tam vlastne chodí?Syn je tam 5 dni a ešte sa neozval už som zúfalá poraďte,nemal nič pri sebe,keď ho vzali.Ďakujem
Keby to všetkých nezaujímalo nepýtali by sa na tie otázky. Vy odpovedenavaseotazky ste si väznicou ako odsúdení alebo obvinený neprešiel a tak neviete ako sa cítia tí väznení. Viete to len z pohľadu tých ktorý majú tých v ústavoch nastarosti takže to určite neviete porovnať.
V poriadku, vy to viete urcite najlepsie. Snazim sa len poradit a nemyslim si ze dolezite je ci som sedel alebo bol na druhej strane gatra. Ide o odpoved, ktora pomoze.
Keď mi chcete odpovedenavaseotazky niečo napísať napiste mi to sem a nie do súkromnej správy. Každá z nas sama vie ako to tam funguje ked tam ma manžela alebo priatela vo vykone trestu alebo vo väzbe. Nie všetko je vzdy pravda. Kde ste teda? Na ktorej strane ste bol? Ked máte problém odpovedať na ktorej strane ste bol alebo ste tak vsetci mi daju za pravdu a vedia že ste niekto z ústavu. Tiež poznám pár ludi ktorý tam robia a bohužiaľ sami priznali,ze nie všetko je tak ako je to pisane. Ved pisane je,ze pred koncom trestu celeho ma byt odsudeny dany na vystupny oddiel.Manzel tam bol asi tyzden pred vystupom. Tak ako to teda je?