od bobana » 12.01.2011, 19:22
ahojte som rada že ste sa sem ozvali,áno čo sa týka väznice v želiezovciach je to v podstate uprostred polí,väzni pracujú buď v dielni kde šijú topánky..pozor žiadne také že šijú na strojoch..každý má šidlo a ihlu a pekne krásne šijú v rukách,niektorí pracujú na poliach a pokiaľ mi je známe je to strašná otročina,ak sa niekomu podarí dostať sa do väzenskej kuchyne možno môže byť len rád určite sa dostane aspoň k lepšiemu jedlu.Návštevy v návštevnej miestnosti to je kapitola sama o sebe.V jednej miestnosti natrieskaných snáď 50-60 ľudí vzduch je tam nedýchateľný ani uprostred zimy,bola som svedkom že na poslednej návšteve za mojim mužom tam jedna pani doslova odpadla...až potom policajti otvorili okná...v miestnosti vládne neskutočný hluk doslova po sebe hučíme aby sme sa vôbec počuli ale sme radi že sa aspoň vidíme.Čo ma štve najviac väzni tam veľmi nemajú možnosť sa dostať von na dvor ak sa to dá nazvať dvorom -kus vyasfaltovaného priestoru- nieje im tam naozaj čo závidieť nielen priestory v ktorích musia žiť ale aj bezútešné okolie ak vôbec nejaké vonkajšie okolie niekedy vidia....