Príspevok zo starého fóra píše:aj ja idem 30.1. aj zo švagrom. tiež neviem hodinu. len teraz je na A3 a neviem či to ide podľa oddielu alebo mena. keď uvidím bábätko budem vedieť že si to ty.
Príspevok zo starého fóra píše:ja som nechcel osocit tu to stranku alebo dajako ociernit sa ospravedlnujem ked som dakoho urazil ale moja viera voci dacomu je na mrtvom bode asi tak a co sa tzka doveri a spineia niekoho alebo dakoho prace su dve rozdielne veci je toto stranka urcena na taketo veci alebo neni tak som tu napisal svoj nazor a to co som prezil a nemienim dakomu daco dokazovat nech si mzsli kto co chce a mila admin ak chcete povolenie dam vam ho a som ochotnz sa stretnut s hoci kym len pochybujem ye sa daco pohne pametam si ye v roku 2003 koncom roka chodili takto uy ani nevim tusim amnestz internecional po tzch to ustavoch a robili velke pohovori slubovali hori doli a nakoniec to dopadlo fiaskom tak ze dajte cakam na dajakz termin stretnutia ktrz si moyme dohodnut a moyme porozpravat neviem sice kto ste ale ak mate daco s vezenstvom tak budete vediet meno tibor roman ktorz prcoval v trnave bolo jeho konanie a pristup vramci svojho postaveni adekvatny dakujem za pochopenie mirrecek
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 2 hostia