dee píše:nemohli by sme sa spojit a niekde sa stazovat??uz som z toho na nervy ze len u nas sa deju taketo veci...nech trpi ten co si to urobil,a nie my,ktorym sa naozaj spravaju blizky dobre,a snazia sa aby sa mohli po prepusteni stat plnohodnotnymi obcanmi.aaaah
O to im asi nejde, aby sa mohli po prepustení stat plnohodnotnými občanmi, najmä pani ministerke. Súdi väzňov podľa jedného, ktorý mal väzenia ako v balvnke a nevážil si to. Ja som písala aj ministerke spavodlivosti, tá sa odvolávala na riaditeľa väznice, ten zase na nové metodické usmernenia, takže si nepomôžete. Manžel je vo väzení 2 roky. Minulý rok mal vychádzku s tým, že Vianoce budeme spolu. no nestolo sa tak pre vinu jedného väzňa. Deti (3) písali aj riaditeľovi, ale nič sme si nepomohli, pritom manžel pracujeme, pochvaly ani neratám, už 5. mesiac máme po 2 návštevy v mesiaci, lenže má vysoký trest 7 rokov, aj to keby som vedela v tom chodiť a mala peniaze tak takto nedopadne, škoda hovoriť, peniaze hýbu svetom bohužial. Takže sa môžeme hnevať, ale si nepomôžeme. Je to hrozné, povedala som si, že keď manžel príde domov, tak normálne napíšem knihu o väzení. Niektorí tam hore si asi neuvedomujú, že aj oni sa tam môžu dostať, ale asi nie, lebo oni zarabajú nehorázne peniaze, na rozdiel od nás obyčajných ľudí.