od Príspevok zo starého fóra » 22.09.2010, 10:42
Ahojte zenicky,sucitim s vami vsetkymi a viem co prezivate,ja nesiem ten isty kriz a niekedy sa mi zda neskutocne tazky.Mam tiez priatela v Ilave,teraz je to siesty mesiac,buduci chceme poziadat o PP v polke trestu,tak dufam ze nam to vyjde.Tiez som teraz na vsetko sama,mame spolu dvoj-rocnu dcerku,byvame v podnajme a sama neviem,ako som to doteraz aj dokazala utiahnut.ale laska naozaj dokaze zazraky....tiez som si myslela,ze zaciatok bude najhorsi,ale prave cim sme dlhsie od seba,tym sa mi to zda tazsie.Dolezita je aj podpora rodiny,vtedy sa to znasa lahsie.Je my luto vsetkych,ktory takychto ludi odsudzuju ale pre nich je to najjednoduhsie,nik okrem nich ,ktori su zavrety nevie,co prezivaju.Uz len to je trest,ze su odluceny od rodiny a este co vsetko ostatne...a ak si niekto mysli,ze jemu sa to stat nemoze,tak to je velky omyl,lebo clovek niekedy kona skratovo a nik dopredu nevie,co sa moze stat.Pravdaze to ani neschvalujem ale je zavretych vela ludi,ktory proste len mali smolu a boli v nespravny cas na nespravnom mieste.Alebo je niekedy za tym len mladicka nerozvaznost.Keby len boli tie zakony rovne pre kazdeho....lebo ty najhorsi si vacssinou veselo behaju po slobode...drzim vam vsetkym palce a prajem hlavne vela sily,aby ste to zvladli a aby sa nase drahe polovicky cim skor vratili domov:)