Dakujem velmi pekne za odpoveď, takže sa nemôže stať taká vec, že by mu tie listy nedoručili však? že by si ich tam proste nechali, že by mu ich vobec nedali alebo tak...a teda, ked mu chceme písať aj teraz, tak môžme normálne na adresu Justičáku? lebo vobec netuším kam ho presne odviezli na výsluch

a ešte, že to sa tam takto bežne robí, že ich odvážajú na výsluch niekam inde? trebárs až do Žiliny? lebo mi vôbec neide do hlavy prečo ho musia kvôli výsluchu odvážať z hlavného mesta až tak daleko

no ale to tam už vedia asi oni, že prečo až tam, tak snád ho budúci tyžden privezú späť..a ešte otázočka, prosím Vás, koľko asi približne trvá ten proces kým ho odsúdia alebo prepustia alebo niečo? Priatel je totiž v ústave na výkon väzby, teda ešte odsúdený nebol, je tam už vyše mesiaca a zatial sa nič nové nevie...ja viem, že tieto procesy trvajú dlho, ale koľko približne?

ak to tu už niekde bolo riešené tak sa ospravedlnujem, tak si to vyhladám, len zatial som to ešte nenašla...Dakujem velmi pekne!!