od bobana » 30.04.2011, 20:43
takže zas sem po dlhšom čase píšem....z ministerstva spravodlivosti mi nakoniec odpísali ale len ma to utvrdilo v tom aký totálny bordel je v našom súdnictve.Poslala som im rozsudok,dovolanie,vyjadrenia advokátov na rozsudok,proste všetko čo bolo dôležité.Oni mi nakoniec odpísali že môj priateľ si vraj dovolanie podal sám,a keďže sám za seba dovolanie podať nemôže tak mu súd v Trenčíne kde to ministerstvo zisťovalo určil advokátku ktorá za neho podala dovolanie v marci 2011.
Smiešne na tom je že dovolanie o ktorom mi písali a o ktorom mi bolo oznámené že je neplatné keďže ho podával sám za seba( čo nemôže lebo môže byť podané len prostredníctvom advokáta) bolo dovolanie ďalšieho zo spoluodsúdených,toto dovolanie mám mimochodom doma a figuruje tam presne ten istý dátum o ktorom mi v liste písali a advokátka ktorá toto dovolanie písala bola s Trenčína..Dospela som k záveru že na ministerstve spravodlivosti pravá ruka nevie čo robí ľavá a keď už si niekto nevie prečítať všetky podklady ktoré dostane pod nos tak to je už aká robota???Na druhý deň po doručení onej slávnej správy ktorú som dostala som im poslala pozdrav spolu z novo prefoteným dovolaním kde som ich vyviedla z omylu a pre istotu som im červenou fixkou vyznačila všetky potrebné údaje aby to tí chudáci na tej prvej strane dovolania našli a prečítali si to čo už mali vedieť pri mojom prvom liste...vidím že budem potrebovať ešte veľa trpezlivosti,veľa papiera na ďalšie pozdravy ale hlavne nervy zo železa....Toť moje skúsenosti...