od Maculkaamajusko » 26.12.2014, 14:26
Dobrý deň, určite mu tam peniaze dajú. Ak tam pracuje tak mu z výplaty strhávajú peniaze na odvody, uložné (keď pôjde domov na cestu) a keď má zrážky ako príklad výživné, exekúcie tak mu aj to sťiahnu a zvyšok z výplaty mu nechajú. Môj manžel keď pracoval tak to tak mal , že mu z výplaty strhávali výživné. Od septembra 2013 ale nepracuje a robí si tam druhú školu i keď maturitu už má dávno spravenú ale nakoľko tam majú dobrých profesorov na jazyky tak začal opäť chodiť do školy. Ja mu tiež posielam peniaze a vždy si dá polovicu strhnúť (výživné na syna) a za takú istú polovicu môže volať+ nakupovať. Neviem ako je to v Leopoldove ale v Hrnčiarovciach je to tak, že keď si od v pondelok dá príkaz na zrážku (trebárs 25eur zo sumy 50eur) tak mu to v stredu na finančnom zrazia ak tam má toľko peňazí a v piatok už môže volať domov. V piatok si dobíja kredit na kartu z ktorej volá a aj nakupuje. Neviem či Vám už manžel volal ale ak nie je tu aj takáto možnosť . Ak by ste chceli ešte nejaké info kľudne mi napíšte do súkromnej správy.